”Zi în care am descoperit într-adevăr ceea ce înseamnă buna organizare în beneficiul transportului brașovenilor.
Am fost alături de echipa RATBV, echipă ce dă dovadă de coordonare permanentă și profesionalism.
În primul rând, directorul general, Marian Geman ne-a prezentat la sediul administrativ ceea ce se petrece în spatele cortinelor și cum o echipă bine structurată asigură atât mobilitatea orașului, cât și a Zonei Metropolitane.
Felicit în acest fel Dispeceratul RATBV care se ocupă zi și noapte de activitatea de monitorizare și coordonare.
Mai mult, am stat de vorbă cu oamenii din atelierele Secției 1 Transporturi, situată în baza de pe strada Hărmanului.
Astfel, am întâlnit un grup de specialiști în mentenanța autobuzelor electrice, oameni care asigură transportul din Brașov la standarde înalte. Am aflat direct de la sursă despre problemele cu care se confruntă în trafic șoferii RATBV.
Cu siguranță este o muncă extenuantă ce necesită atenție constantă și prudență.
Tot în autobaza de pe Hărmanului am cunoscut oamenii care fac posibilă călătoria în condiții corecte: doamnele de la Serviciul Ticketing (vânzarea de bilete și abonamente) și colegii lor care se ocupă de întreținerea sistemelor de validare.
De asemenea, trebuie menționați și cei care se ocupă cu centralizarea datelor a milioanelor de kilometri parcurși în beneficiul comunității noastre deoarece această centralizare se face încă manual, o muncă minuțioasă, însă indispensabilă.
Nu în ultimul rând, am vizitat sediul celeilalte Secții de Transporturi, cea de pe Strada 13 Decembrie, în cartierul Rulmentul, unde se trage tare pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a unei clădiri ce va găzdui o parte a serviciilor societății.
Aș dori mai presus de toate să le mulțumesc celor care în fiecare zi depun eforturi considerabile pentru a asigura buna gestionare a transportului în comun al brașovenilor”, a spus viceprimarul Sebastian Rusu