Jan 20

Zamfir: PSD bulversează construirea ocolitoarei Făgărașului

zamfir

Realizarea centurii ocolitoare a municipiului Făgăraș este „proiectul meu din 2012, dar nu mi-am imaginat ce pot să găsesc acolo. Au fost foarte mari probleme de regim de proprietate”, a declarat senatorul PNL Daniel Zamfir.

Acesta a făcut referire la centura ocolitoare prin nordul municipiului, în lungime de 5,8 km. Parlamentarul liberal a precizat că, la sfârșitul anului, se luase și avizul de la mediu, ca să intre în comisia tehnică a CNAIR, pentru a fi executată în regie proprie.

„Un an am stat să luăm avizul de la Hidroelectrica, și poate o să vă spună dl. Borza, că a fost admisnitrator la Hidroelectrica, nu găseau după poduri de acolo, nu se știa ale cui sunt, până s-a transferat din patrimoniul Hidroelectrica la CNAIR, există un Studiu de Fezabilitate care a fost demult terminat, există și o valoare estimativă – 57 de milioane de lei, fără TVA. Urmează ca CNAIR să îl bage în procedură și să îl bugeteze și să îl execute în regie proprie. Din păcate, am auzit că PSD acolo, în Consiliul Local Făgăraș, vrea să îl preia municipalitatea și să-l facă Primăria. Bugetul Făgărașului e de un milion de euro…. Nu văd cum ar putea să facă această investiție”, a afirmat Zamfir.

Am solictat un punct de vedere și reprezentanților PSD, dar aceștia nu au răspuns…