Jan 28

Ședința EMET Brașov cu tema ”Fonduri Europene și Transferul de Afaceri”

Președintele PNL Brasov Adrian Veștea, primarul liberal Liviu Călin Butnariu și președintele Subcomisiei EMET pe Mediul de Afaceri Sergiu Chifu au participat la ședința Comisiei EMET Brasov care a avut loc la Râșnov.

România are alocate 38,9 miliarde de euro, fonduri europene, în perioada de programare 2014-2020, din care aproximativ 3 miliarde de euro sunt destinați firmelor mici și mijlocii (IMM). Acești bani vor pute fi accesați până în anul 2022, în principal prin Programul Operațional Regional, Programul Operațional Competitivitate, Programul Național pentru Dezvoltare Rurală și Programul Operațional pentru Pescuit. În plus, sunt și programe de ajutoare nerambursabile pentru IMM-uri finanțate din fonduri naționale.

– Cele mai importante finanțări europene

– Cum accesezi programele de finanțări cu fonduri europene

– Finanțări europene: unde te informezi

 

Un alt subiect din ce în ce mai discutat la noi în România, și în care ai putea găsi o soluție pentru tine este “Transferul de Afaceri”, vânzarea sau cumpărarea unor afaceri care deja funcționează foarte bine. Vei afla cum poți beneficia de pe urma unui transfer, de ce trebuie să te ferești și care sunt avantajele acestui model de business.