Jul 11

Oficiul Poștal din Tractorul, sediu PSD?

În conferinţa de presă de joi, 12 iulie, Preşedintele filialei municipale a PNL Braşov, Adrian Oprică a adus în atenţia publică faptul că în zonele Dârste şi Noua oficiile poştale au fost închise şi astfel, seniorii care locuiesc aici sunt nevoiţi să traverseze tot oraşul pentru a-şi ridica talonul de pensie sau pentru a-şi rezolva diverse alte probleme.

Ca urmare, PSD Braşov, în loc să găsească o soluţie la această problemă, a preferat să răspundă cu un atac la persoana dlui Adrian Oprică.

Redăm astfel răspunsul Preşedintelui filialei municipale PNL Braşov:

“Constat cu suprindere că PSD continuă politica josnică de atac la persoană în momentul în care cineva îndrăzneşte să reclame problemele din sistem. Faptul că am adus la cunoştinţa opiniei publice bătaia de joc la care sunt supuşi seniorii şi locuitorii cartierelor Dârste şi Noua ca urmare a desfiinţării oficiilor poştale a deranjat nu instituţia în cauză, ci politicienii PSD de la Braşov, care susţin un infractor în fruntea Camerei Deputaţilor.

Fără să îşi asume cineva, la ceas de seară, PSD Braşov a emis un comunicat de presă (e drept, ei sunt obişnuiţi să lucreze noaptea, ca hoţii…) în care se bat cu pumnul în piept ce bine au făcut ei „pensionarilor” – termenul de seniori probabil îl folosesc în semn de distincţie pentru de-alde Liviu Dragnea și alți infractori de frunte ai partidului.

Din fericire, românii nu mai pot fi prostiți și au înțeles că mărirea de pensie primită este anulată de creșterile de prețuri la produse și servicii ca urmare a inflației galopante rezultată ca urmare a politicii „eminenţei cenuşii” a Guvernului, doamna Viorica Dăncilă.

Trimit reprezentanţilor mass-media cazierul meu judiciar, pentru a observa că nu există nici o faptă înscrisă în acesta, ca să doarmă liniştiţi pesediştii, asta în cazul în care nu mai au de modificat noaptea vreun Cod Penal sau vreo lege să îi scape de închisoare.

Pe de altă parte, întreb public dacă PSD are vreun interes la Poșta Română și cer Poștei Române să facă public contractul de închiriere, dacă s-a efectuat plata la zi și când pentru sediul din cartierul Tractorul care acum este depozit de materiale pentru PSD, din sediul Poștei. Având în vedere deranjul atât de mare al celor din PSD, întrebăm public dacă au de gând să își facă sedii de partid și la oficiile poștale închise în Noua și Dârste, precum au facut cu sediul din cartierul Tractorul, că poate așa este de înțeles disperarea acestora, mai ales că scad vertigionos în sondajele de opinie.”

Sursa: newsbv.ro