Sep 21

Gabriela Brebeanu (consilier județean), cere parlamentarilor PSD să promoveze o lege în interesul copiilor şi familiei

Consilierul județean Gabriela Brebeanu (PNL) spune că, în România, ar trebui ca sănătatea şi protecţia copilului să nu aibă culoare politică.

„Mă refer la respingerea inţiativei legislative a PNL, privind creşterea alocaţiei la 200 de lei, respinsă în Camera Deputaţilor luni. Inţiativa a fost fundamentată de colegii noştri din PNL, iar dna. Olguţa Vasilescu, care este membră în Comisia de muncă, a respins-o pentru că altceva e prevăzut în programul de guvernare al PSD. În programul de guvernare al PSD se vorbeşte doar despre promovarea unor mecanisme de sprijin ale familiei. Nimic concret, iar eu de acolo nu am înţeles nimic. În prezent, cei de la 0 la doi ani beneficiază tot de 200 de lei, iar propunerea noastră era să beneficieze și cei de la 2 la 18 ani”, a afirmat Gabriela Brebeanu.

În judeţul Braşov ar beneficia de creşterea alocaţiei 110.000 de copii. Consilierul liberal spune că, în calitate de membru în comisia de sănătate a Consiliului Judeţean, va trimite alături de colegi o scrisoare deschisă parlamentarilor PSD pentru a promova o iniţiativă care să aibă în vedere sprijiniea copiilor şi familiilor.

Sursa: newsbv.ro